Аналитические обзоры

Добро пожаловать в Пресс-центр ПУМБ! В этом разделе Вы можете ознакомиться с последними новостями банка и аналитическими материалами о финансовом рынке.

Огляд фінансових ринків 03.11.2014
06 ноября 2014

Минулого тижня на провідних торгових майданчиках світу продовжилася фаза росту. В цілому, драйвери зростання залишилися тими ж, що і минулого тижня. По-перше, були відсутні помітні загострення в міжнародній політичній обстановці. По-друге, результати корпоративної звітності компаній США продовжували перевершувати прогнози аналітиків. По-третє, кілька важливих макроекономічних показників США виявилися дуже хорошими.

За результатами тижня фондовий індекс США S&P 500 додав 2,7% і оновив історичний максимум. Оптимізм зберігається і на європейських ринках, однак для виходу на стійку позитивну динаміку їм, як і раніше, не вистачає позитивних економічних новин з єврозони.

Огляд фінансових ринків 03.11.2014