• Приватним клієнтам
Для бізнесу
Банк сьогодні
Народний банкір

Багато українців вважають, що банк – це складно. Переконайтеся у тому, що банк – це просто, зручно та доступно для кожного з проектом «Народний банкір» від ПУМБ!

Ми збираємо для Вас найактуальніші фінансові поради, відповідаємо на поширені запитання. Пояснюємо простими словами те, як ефективно розпоряджатися грошима та орієнтуватися на ринку фінансів. А також наводимо історії клієнтів, які можуть допомогти Вам у прийнятті рішень.

Народний банкір
  • 17 січня, п'ятниця
    Як розумно витрачати, щоб накопичувати

Розумно витратив – вчасно накопив. Надаємо ТОП-5 порад, як розумно витрачати, щоб мати можливість накопичувати.

17 січня, п'ятниця
    Мобільний банкінг: банк у кишені

Розумні ґаджети стали невід’ємною частиною нашого життя: ми використовуємо смартфони не лише для дзвінків та повідомлень, але й для перевірки погоди, перегляду стрічки новин, пошуку інформації, онлайн-покупок тощо. В Україні за перший квартал 2019 року кількість безконтактних розрахунків за допомогою смартфонів зросла у 35 разів.

Біг – це життя

З висловом «рух – це життя» не посперечаєшся. Причому, чим більше ми рухаємось, тим здоровіше стаємо.

17 січня, п'ятниця
    Анатолій Анатоліч: «Банк має бути сучасним, швидким і надійним»

Ім’я Анатолія Анатоліча – ведучого програми «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна», автора та продюсера проекту «Зе Интервьюер» – відомо сьогодні, безсумнівно, всім. Сьогодні у свої 35 телеведучий добре розуміє цінність грошей, має певні власні фінансові звички й готовий ділитися ними.

Зворотний зв'язок