go go
Persona
The bank today
Narodniy Bankir

Many Ukrainians believe that a bank is difficult. Make sure that the bank is simple, convenient and affordable to everyone with the “Narodniy Bankir” project from PUMB!

We collect the most relevant financial advices for you and answer common questions. We explain in simple language how to manage the money effectively and navigate the financial market. And also we tell the stories of customers which can help you in making decisions.

Narodniy Bankir
  • 17 January, Friday
    Як розумно витрачати, щоб накопичувати

Розумно витратив – вчасно накопив. Надаємо ТОП-5 порад, як розумно витрачати, щоб мати можливість накопичувати.

17 January, Friday
    Мобільний банкінг: банк у кишені

Розумні ґаджети стали невід’ємною частиною нашого життя: ми використовуємо смартфони не лише для дзвінків та повідомлень, але й для перевірки погоди, перегляду стрічки новин, пошуку інформації, онлайн-покупок тощо. В Україні за перший квартал 2019 року кількість безконтактних розрахунків за допомогою смартфонів зросла у 35 разів.

Біг – це життя

З висловом «рух – це життя» не посперечаєшся. Причому, чим більше ми рухаємось, тим здоровіше стаємо.

17 January, Friday
    Анатолій Анатоліч: «Банк має бути сучасним, швидким і надійним»

Ім’я Анатолія Анатоліча – ведучого програми «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна», автора та продюсера проекту «Зе Интервьюер» – відомо сьогодні, безсумнівно, всім. Сьогодні у свої 35 телеведучий добре розуміє цінність грошей, має певні власні фінансові звички й готовий ділитися ними.

Feedback