Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Суд заборонив Миколі Толмачову виїзд закордон через борг ПУМБ
21 грудня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

11 листопада 2016 р. Печерський районний суд м. Києва виніс ухвалу про заборону виїзду за межі України Миколи Толмачова, власника та генерального директора ПрАТ «ТММ-Енергобуд». 20 грудня 2016 р. Апеляційний суд м. Києва залишив дану ухвалу без змін.
Вказана ухвала була винесена на підставі звернення державного виконавця в рамках виконавчого провадження щодо стягнення з громадянина Толмачова М.Г. заборгованості за договором поруки та  кредитним договором на користь ПАТ «ПУМБ» на суму понад 15 млн дол. США.
«ПУМБ притримується принципової позиції в роботі з проблемними боржниками. Ми готові докладати максимум зусиль для захисту прав та законних інтересів банку в судах», - підкреслює Костянтин Школяренко, заступник голови правління ПУМБ.
Станом на 20 грудня 2016 р. заборгованість Толмачова М.Г. перед ПАТ «ПУМБ» складає понад 14 млн доларів США.  В рамках виконавчого провадження на користь банку з Толмачова М.Г. вже стягнуто його особисті машину та квартиру.
Нагадаємо, що 5 грудня 2014 р. судом винесено рішення про стягнення з громадянина Толмачова Миколи Григоровича заборгованості за договором поруки та  кредитним договором на користь ПАТ «ПУМБ» на суму понад 15 млн дол. США та  відкрито виконавче провадження щодо виконання вказаного рішення суду.
Микола Толмачов відомий як власник великої будівельної компанії ТММ, що є забудовником низки проектів, серед яких  ЖК «Сонячна брама»,  ЖК «Тріумф», ЖК «Каскад», ЖК GreenTower та інші.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок