Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Щодо пошкоджень двох відділень ПУМБ у Києві та Кривому Розі
08 липня, понеділок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти!

Під час ранкової ракетної атаки ворога на українські міста 08.07.2024 постраждали відділення ПУМБ у Києві (вул. Січових Стрільців, 103-105) та Кривому Розі (вул. Черкасова, 86). Через ракетні обстріли у відділеннях  було вибито вікна і двері.

На щастя, інциденти обійшлись без серйозної шкоди для здоров’я клієнтів та співробітників відділень.

Наразі, робота відділень призупинена, на місці працюють комунальні служби. Про відновлення роботи зазначених відділень буде проінформовано додатково, слідкуйте за нашими повідомленнями.

Нагадуємо клієнтам і партнерам банку про дотримання заходів безпеки. Будь ласка, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги та, за необхідності, віддавайте перевагу онлайн платежам за допомогою додатків ПУМБ Online, ПУМБ Business або PayHub.

Залишайтесьу безпеці!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок