Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ та Лімагрейн Україна запустили нову партнерську програму для аграріїв
22 липня, понеділок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) разом з однією найбільших у світі насіннєвих компаній Лімагрейн оголосили про старт нової партнерської програми, спрямованої на покращення умов для аграріїв при купівлі різноманітних сортів та гібридів насіння польових культур.

Представники агробізнесу можуть скористатися можливістю та придбати продукцію бренду LG Seeds від компанії Лімагрейн, залучивши кошти у ПУМБ за ставкою від 0,01% річних.

Серед переваг фінансової програми – простота і прозорість процесу оформлення, відсутність необхідності оцінки та нотаріального оформлення застави, а також зручний графік погашення, адаптований до сезонності сільськогосподарських робіт. Що важливо, комісія за видачу кредиту також відсутня.

Компанія Лімагрейн третій рік поспіль є лідером на ринку ріпаку озимого, а також основним гравцем у селекції соняшнику, кукурудзи та зернових колосових культур.

Особливої уваги серед лінійки продуктів компанії заслуговує озимий ріпак, сівба якого от-от розпочнеться. Посівний матеріал озимого ріпаку повинен бути високої якості, оскільки від цього залежить не лише врожайність, але й стійкість рослин до хвороб та несприятливих погодних умов. Високоякісне насіння забезпечує рівномірні сходи, активний ріст та розвиток рослин, що в результаті призводить до отримання стабільного і високого врожаю.

Інвестування у якісне насіння – це запорука успіху для будь-якого агровиробника. Маєте питання? Дізнатися детальніше про умови кредитування у ПУМБ, а також подати заявку можна за  цим посиланням або зателефонувавши на гарячу лінію банку: 0 800 501 275 (дзвінки не тарифікуються).

АТ «ПУМБ». Державна реєстрація банків №73 від 23.12.1991 р.

Банківська ліцензія НБУ №8 від 06.10.2011 р.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок