Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ лізинг взяв участь у круглому столі «Роль кредитування та лізингу в розвитку ринку автопродажів» від видання Financial Club
12 липня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

9 липня у режимі онлайн відбувся круглий стіл «Роль кредитування та лізингу в розвитку ринку автопродажів», який було організовано поважним українським виданням Financial Club. Як один із провідних гравців українського ринку лізингу у заході взяв участь і ПУМБ. Представляла банк на круглому столі керівниця напрямку з розвитку лізингових продуктів та програм, управління фінансового лізингу ПУМБ Марина Володіна.

На круглому столі обговорили такі питання:

  • Динаміка автопродажів у 2024 році: аналіз ринку. Частка кредитних авто та авто у лізингу в структурі продажів.
  • Як змінилися умови автокредитування для населення у 2024 році.
  • Кредити бізнесу: які авто купує бізнес в кредит та на яких умовах.
  • Страхування від воєнних ризиків як умова фінансування купівлі авто.
  • Хто є хто на ринку автокредитування: розподіл сил, лідери та новачки на ринку.
  • Ринок лізингу авто: основні гравці та їхня активність.
  • Умови придбання авто в лізинг для бізнесу та фізосіб.
  • Перспективи фінансування авто (кредит та лізинг) до кінця 2024 року.

«Наприкінці минулого року ПУМБ в частині фінансового лізингу прийняв стратегію розвитку, в першу чергу автолізингу. І за перше півріччя 2024 року ми вже передали в лізинг 80% від минулорічного показника. Дотримуючись цієї динаміки, ми плануємо вдвічі покращити свій показник до кінця року. Для цього банк готовий залучати нових клієнтів. Ми наразі працюємо тільки з юрособами по фінансовому лізингу, але дедалі більше ПУМБ має запитів від фізичних осіб – підприємців. Тому ми зараз розглядаємо можливість створення нового продукту фінансування для ФОП», – розповіла під час круглого столу керівниця напрямку з розвитку лізингових продуктів та програм управління фінансового лізингу ПУМБ Марина Володіна.

Також Марина Володіна, підкреслила виняткову вигідність саме банківського лізингу і додала, що ПУМБ наразі активно розвиває дилерський та імпортерський канали продажів та працює над створенням нових партнерських програм і вже має успіхи в цьому напрямку.

Модератором виступив керуючий партнер «Фінансового клубу» Руслан Чорний.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок