Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про прийняття заходів щодо захисту фінансових інтересів військовослужбовців у зв'язку з обслуговуванням кредитів
01 липня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти!

Відповідно до вимог Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» ПАТ «ПУМБ» не нараховує відсотки за користування кредитом, а також штрафні санкції, пеню за кредитними договорами, укладеними з позичальниками-військовослужбовцями, на час проходження військової служби в особливий період.  

З метою застосування зазначених заходів позичальнику-військовослужбовцю, його представнику чи іншій зацікавленій особі достатньо оформити в будь-якому відділенні ПАТ «ПУМБ» відповідну заяву і надати військовий квиток або довідку, видану військовим комісаріатом, що містять відмітку про дату призиву під час мобілізації, або довідку про проходження військової служби (в оригіналі).

За додатковою інформацією звертайтеся до працівників відділень ПАТ «ПУМБ» або в Центр обслуговування клієнтів за телефонами:

  • 0800 500 490 (безкоштовно для дзвінків з міських і мобільних телефонів у межах України) 
  • +38 044 290-93-29 (для міжнародних дзвінків)
  • 490 (для дзвінків з мобільних телефонів за тарифами мобільних операторів) 
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок