Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Відкривай карту єВідновлення. ПУМБ подвоює виплати
01 червня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Щомісяця один з отримувачів коштів від держави на ремонт житла на картку єВідновлення в ПУМБ стане щасливим володарем подвоєної суми допомоги. Банк бере на себе зобов’язання збільшити підтримку вдвоє для 12 українців, чиє житло постраждало через війну.

ПУМБ ініціював соціальну програму на рік щодо підтримки українців, у яких було пошкоджене житло внаслідок бойових дій. Щомісяця один з клієнтів банку, який відкриє картку єВідновлення у застосунку ПУМБ Online та отримає на неї виплату від держави, зможе отримати на власний дебетовий рахунок в ПУМБ таку саму суму від банку. Вибір клієнта здійснюватиметься за допомогою випадкової вибірки на www.random.org. 

Кожен клієнт, який отримав допомогу єВідновлення від держави щомісяця автоматично приймає участь у цьому виборі, але може отримати подвійну підтримку лише один раз.

Ініціатива діятиме з 01.06.2023 по 14.06.2024 включно, на всій території України, що підконтрольна українській владі та не є окупованою, а також за межами України.

Важливо, що ПУМБ сплатить всі податки під час отримання фінансової допомоги від банку, тож всі кошти можна буде витратити на відновлення житла і щасливого сімейного життя. 

Умови ініціативи доступні за лінком.

Все буде Україна і родина! 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок