Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Заступник Голови Правління Артур Загородников представив ПУМБ на Ukraine`s Future Summit у Брюсселі
25 квітня, четвер
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

18 квітня в Брюсселі пройшла знакова для України подія  - міжнародна конференція Ukraine`s Future Summit, на якій європейські та українські політики та представники бізнесу обговорили низку надважливих для нашої країни питань. Зокрема під час саміту обговорювалась необхідність більш тісних зав’язків між європейськими фінансовими організаціями та українським бізнесом, успіхи української економіки, яка зростає незважаючи на війну, шляхи залучення інвестицій від європейських компаній, а також подальші кроки України на шляху до повноцінного членства у ЄС. Єдиним представником українського банківського сектору на цій події став Заступник Голови Правління ПУМБ Артур Германович Загородников.

У рамках заходу Артур Германович виступив із власною доповіддю «Як українські банки сприяють відновленню вітчизняної економіки», під час якої розповів європейським партнерам, що саме банки з українським капіталом є основною рушійною силою у підтримці вітчизняної економіки і що вони потребують рівних правил гри для участі у міжнародних фінансових програмах.

«Зараз із міжнародними фінансовими організаціями співпрацює в Україні 20 банків і лише один із них, це банк із приватним українським капіталом. Натомість доля кредитування та підтримки вітчизняного бізнесу саме від таких банків є основною та вирішальною. Також приватні банки часто демонструють більш високі стандарти управління та якості обслуговування ніж державні та іноземні. Тому вкрай важливо, щоб світові фінансові організації звернули увагу на українські приватні банки та надали їм рівні умови для участі у міжнародних фінансових програмах. Адже українські банки працюють виключно на економіку та перемогу України» - коментує свій виступ Артур Загородников.

Також Заступник Голови Правління ПУМБ взяв участь у панельній дискусії «Фінансові ринки для процвітання України. Нікого не лишаєм позаду». Під час дискусії, провідні європейські фінансові експерти обговорили:

  • Як фінансові інституції Європейського Союзу можуть сприяти стабілізації та розвитку банківського сектору та фінансових ринків України та які заходи необхідні для сприяння цій співпраці?
  • Як посилення стратегії захисту інвестицій може забезпечити стале економічне зростання в умовах відновлення України?
  • Які стратегії та стимули можна застосувати, щоб залучити європейські приватні кошти в промисловість України, забезпечивши стійку фінансову екосистему для відновлення країни?.

Протягом дискусії Артур Загородников закликав колег із інших банків доєднатися до просування ідеї більш вільного доступу приватних банків до міжнародного капіталу та спільних фінансових програм зменшення кредитних ризиків і визначення для цього єдиного підходу на ринку.

Конференція Ukraine`s Future Summit  була організована у партнерстві з бельгійським Інститутом Егмонт за підтримки Міністерства закордонних справ Бельгії та Європейської Комісії.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок