Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Вексельне фінансування під 1% на придбання ЗЗР та насіння від ПУМБ та «БАЙЄР»
25 квітня, четвер
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) та компанія «БАЙЄР» об’єднались у новій партнерській програмі «Вексельне фінансування під 1% на придбання ЗЗР та насіння», яка дозволить українським агровиробникам закуповувати продукцію на умовах відстрочки платежу та розраховуватися за неї авальованим банком векселем.

Основні умови партнерської програми:

  • Вартість послуги аваль векселя – 1% від суми векселя
  • Фіксована ціна в гривні на дату поставки товару
  • Строк фінансування – до 9 місяців

Серед головних переваг використання вексельної форми розрахунку агровиробниками у рамках партнерської програми – фіксація ціни товару в гривні та відсутність ризику зміни вартості внаслідок валютних коливань, а також можливість розрахунку за товар без використання дорогих кредитних ресурсів.

Нагадаємо, послуга з авалювання векселів у ПУМБ вже багато років дозволяє як малим фермерським господарствам, так і великим агрохолдингам розраховуватися на умовах відстрочки платежу з дистриб’юторами провідних мультинаціональних компаній, постачальниками насіння, добрив та ЗЗР. Банк є одним із беззаперечних лідерів ринку вексельних операцій та незмінно входить до переліку ТОП-3 банків-авалістів.

 

Довідково:

ТОВ «Байєр» є частиною глобального концерну «Байєр АГ» (BAYER AG), який представлений в Україні такими напрямами: аграрний підрозділ, фармацевтичний підрозділ, підрозділ безрецептурних препаратів. Аграрний напрям компанії «Байєр» є одним із лідерів у сфері засобів захисту рослин на ринку України, а також пропонує гібриди бренду DEKALB® світового класу з ексклюзивною генетикою.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок