ПУМБ запустив ТБ-проект «Народний банкір»
25 марта 2015

ПУМБ запустив свій щотижневий проект «Народний банкір» на національному ТБ. Кожен випуск – коротка відповідь «народного банкіра» на фінансове питання реального героя.

Допомагає розбиратись з фінансами Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ. За плечима поляка Рубая – 15 років міжнародного досвіду в банківській та фінансовій сфері. Себастіан керує роздрібним бізнесом ПУМБ. Перед тим працював головою правління банку «Ренесанс Кредит», який зараз приєднано до ПУМБ, аби зробити його ще сильнішим.

Проект «Народний банкір» виходить щовівторка о 7-30 на ICTV. Повтор – щочетверга у ранковому ефірі 5 каналу. Над проектом банк працює разом з командою TV Creative.

Знайомтесь з «народним банкіром» на YouTube каналі ПУМБ вже зараз. Переглянути перший випуск.

ПУМБ ділиться своїм досвідом з українцями щоденно – банк обслуговує 1,5 млн клієнтів-фізичних осіб з усіх куточків України та працює на ринку вже понад 20 років. Один із небагатьох, ПУМБ успішно пройшов стрес-тестування НБУ, результати якого були опубліковані восени 2014 р.