Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запустив ТБ-проект «Народний банкір»
25 березня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ запустив свій щотижневий проект «Народний банкір» на національному ТБ. Кожен випуск – коротка відповідь «народного банкіра» на фінансове питання реального героя.

Допомагає розбиратись з фінансами Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ. За плечима поляка Рубая – 15 років міжнародного досвіду в банківській та фінансовій сфері. Себастіан керує роздрібним бізнесом ПУМБ. Перед тим працював головою правління банку «Ренесанс Кредит», який зараз приєднано до ПУМБ, аби зробити його ще сильнішим.

Проект «Народний банкір» виходить щовівторка о 7-30 на ICTV. Повтор – щочетверга у ранковому ефірі 5 каналу. Над проектом банк працює разом з командою TV Creative.

Знайомтесь з «народним банкіром» на YouTube каналі ПУМБ вже зараз. Переглянути перший випуск.

ПУМБ ділиться своїм досвідом з українцями щоденно – банк обслуговує 1,5 млн клієнтів-фізичних осіб з усіх куточків України та працює на ринку вже понад 20 років. Один із небагатьох, ПУМБ успішно пройшов стрес-тестування НБУ, результати якого були опубліковані восени 2014 р.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок