ПУМБ - лідер з розкриття інформації серед акціонерних товариств
07 августа 2012

За результатами конкурсу «На кращу регулярну інформацію акціонерних товариств та підприємств-емітентів облігацій», ПУМБ зайняв друге місце в номінації «За підготовку кращої регулярної інформації серед підприємств-емітентів облігацій». Конкурс проводиться щорічно Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку України з метою підвищення рівня прозорості та відкритості вітчизняного фондового ринку.

У своїй роботі ПУМБ прагне до відкритості та прозорості. Як один з найбільших банків з національним капіталом (№ 2 за активами серед приватних банків і № 9 по активам в системі), ПУМБ приділяє серйозну увагу питанню відповідності міжнародним стандартам розкриття інформації, оскільки це важливо для громадськості, ділового та інвестиційного співтовариства, клієнтів і акціонерів банку.

Раніше ПУМБ увійшов до трійки лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами досліджень Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток фінансового сектора», проведених рейтинговими агентствами Standard & Poor's (2010 р.) і Кредит Рейтинг (2011 р.). Крім того, Річний звіт ПУМБ за 2010 рік зайняв друге місце в конкурсі «Краще корпоративне медіа України 2011».