Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ - лідер з розкриття інформації серед акціонерних товариств
07 серпня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За результатами конкурсу «На кращу регулярну інформацію акціонерних товариств та підприємств-емітентів облігацій», ПУМБ зайняв друге місце в номінації «За підготовку кращої регулярної інформації серед підприємств-емітентів облігацій». Конкурс проводиться щорічно Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку України з метою підвищення рівня прозорості та відкритості вітчизняного фондового ринку.

У своїй роботі ПУМБ прагне до відкритості та прозорості. Як один з найбільших банків з національним капіталом (№ 2 за активами серед приватних банків і № 9 по активам в системі), ПУМБ приділяє серйозну увагу питанню відповідності міжнародним стандартам розкриття інформації, оскільки це важливо для громадськості, ділового та інвестиційного співтовариства, клієнтів і акціонерів банку. 

Раніше ПУМБ увійшов до трійки лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами досліджень Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток фінансового сектора», проведених рейтинговими агентствами Standard & Poor's (2010 р.) і Кредит Рейтинг (2011 р.). Крім того, Річний звіт ПУМБ за 2010 рік зайняв друге місце в конкурсі «Краще корпоративне медіа України 2011».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок