Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Вигода та ризики оплати за допомогою мобільного в Україні
27 червня 2014
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

  Ще кілька років тому мобільним банкінгом в Україні називали просту послугу з інформування - SMS-повідомлення, за допомогою яких банк повідомляє клієнта про надходження грошей на рахунок або їх списання (при покупках в магазинах або знятті готівки в банкоматі). Тепер же в це поняття почали вкладати те ж, що й у всьому світі, - здійснення платежів за допомогою мобільних телефонів. Платити можна за все те ж, що і через інтернет-банкінг (на сайті банку). Тільки для цього більше не потрібно бігти до комп'ютера, а можна зробити на ходу за допомогою мобілки. 

Фінансисти запевняють, що при правильному використанні мобільний банкінг – безпечна послуга. Навіть якщо ви загубили трубку або у вас викрали смартфон.

  «Щоб скористатися мобільним банкінгом, зловмисник повинен не просто вкрасти телефон, він ще повинен знати логін і пароль на вхід в систему клієнта», – зазначив у бесіді з «Вістями» виконавчий директор ПУМБ Стефан Гуглієрі.  

Поради з безпеки:

 1.     ПІН-код додатку та смартфона міняйте кожні три місяці. 

2.     В ідеалі потрібно мати дві трубки – ще одну, крім тієї, на якій встановлено мобільний банкінг. Адже головна вимога банку на випадок крадіжки або втрати телефону з платіжним додатком: негайно зв'язатися з банком і повідомити йому про це.

 3.     Не можна забувати, що в вашу трубку, також як і в комп'ютер, можуть проникати віруси, за допомогою яких хакери отримають доступ до вмісту смартфона, і платіжного додатку в тому числі. 

4.     Фінансисти наполегливо рекомендують користуватися виключно ліцензійними програмами .

 

Джерело: Вісті

 
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок