Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

«ПУМБ» випустив Android-додаток для мобільного банкінгу
24 жовтня 2013
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

У 2011 році «Перший Український Міжнародний банк» (ПУМБ ) випустив iOS-додаток для мобільного банкінгу. Рік по тому з’явився аналог для Windows Phone, причому це був перший український банківський додаток такого роду для цієї платформи. Тепер настав час Android.

Безкоштовний додаток iPUMB вже доступний в Google Play і є мобільною версією системи інтернет-банкінгу «ПУМБ online». Він дозволяє в будь-який час доби, незалежно від місцезнаходження користувача, здійснювати весь спектр фінансових операцій: переглядати залишки по рахунках, оплачувати послуги мобільного зв’язку, здійснювати комунальні та інші платежі, відкривати, поповнювати і закривати депозити, замовляти і блокувати платіжні картки, погашати кредити, а також багато інших необхідних операцій .

Для входу в програму використовується той же логін і пароль, що і для авторизації в «ПУМБ online». Без цієї процедури додаток дозволяє лише дізнаватися поточні курси валют, новини банку і знаходити на карті найближчі банкомати ПУМБ та банків-партнерів.

Безпека платежів у додатку iPUMB базується на тих же принципах, що і в «ПУМБ online»: при кожній операції користувачеві на телефон приходить повідомлення з одноразовим паролем, введення якого підтверджує транзакцію. Мобільні операції в iPUMB і «ПУМБ online» захищені низкою сучасних технологій, включаючи SSL-сертифікат безпеки Thawte.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок