Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Які особливості онлайн-депозитів, пропонованих українськими банками?
05 липня 2013
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Який відсоток депозитів відкривається вкладниками онлайн? Чи збільшилася їхня пропозиція у минулому році? Які недоліки є у представлених на ринку пропозицій онлайн-вкладів від українських банків? Дізнавався у експертів Prostobank.ua

Володимир Гугуєв, начальник відділу інтернет-технологій ПУМБ

Наш банк запропонував своїм клієнтам можливість розміщення депозитів онлайн ще в 2010 році. Ми пропонуємо клієнтам розмістити кошти як за стандартними депозитними програмами, так і на умовах клієнта. У ПУМБ online клієнту доступний продукт "Депозитний конструктор", який дозволяє вкладникові самостійно вибрати онлайн термін дії депозиту, періодичність виплати відсотків, умови поповнення.

Послуга розміщення депозитів онлайн користується популярністю у клієнтів нашого банку – від 15% до 20% депозитів розміщуються за допомогою системи ПУМБ online. За останній рік затребуваність цього сервісу зросла. За підсумками 2012 року кількість розміщених депозитів у ПУМБ online зросла на 73% порівняно з 2011 роком.

Джерело: портал Простобанк

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок