Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ №1 в рейтингу щотижневика "Деловая столица"
21 листопада 2012
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Щосили в третьому кварталі просувалися позики на покупку машин. З початку вересня фінансисти почали боротися з застоєм, який намітився на авторинку в травні-серпні: попит на автокредити тоді скоротився відразу на 10-15% і збігся з приступом антипатії у банкірів – через брак ресурсів вони частіше відмовляли водіям у фінансуванні. У підсумку загальні обсяги автокредитування за літо просіли на 20-25%. Щоб перебороти цю тенденцію, банки у вересні зробили дві речі. Збільшили терміни кредитування з трьох-п’яти до п’яти-семи років і скоротили розмір мінімального початкового внеску з 20-40 до 10-40%. З’явилося навіть декілька пропозицій з нульовим авансом. Чим банкіри не змогли порадувати клієнтів, так це зниженням розцінок на позики (процентна ставка разом з комісіями), вони виросли дуже істотно: з 24-28 до 30-32% річних.

В огляді топ-15 пропозицій банків щодо автокредитування лідирує пропозиція ПУМБ – автокредит "Простий".

Повний текст статті читайте в тижневику "Деловая столица", №47 від 19.11.12, с. 7 спецрозділу "Банкомания"

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок