Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Мережеве просування (ИнвестГазета)
20 листопада 2012
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Відзнач себе на карті

Ще один шлях до спілкування із споживачем за допомогою смартфона – геолокація. Соцмережа Foursquare дає можливість користувачам відзначатися в місцях, які вони відвідують, і публікувати повідомлення про це в Twitter і Facebook. Сервіс популярний у всьому світі, ним користуються вже понад 2 млн. осіб. Українців серед них поки що близько 30 тис., але за два роки його популярність зросла на 200%, що забезпечило інтерес маркетологів. Банк ПУМБ відзначив на карті сервісу всі свої 160 відділень, пообіцявши найактивнішим відвідувачам призи. За дев'ять місяців більше 800 користувачів 3500 разів залишили відмітку про відвідування відділень банку. Для закладу, в який зазвичай ходять не щодня, це непоганий показник активності.

Джерело: ИнвестГазета №40 від 15 жовтня 2012.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок