Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

У мобільному додатку ПУМБ Online тепер можна додавати картки інших банків
10 грудня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Клієнти ПУМБ, які користуються мобільним додатком ПУМБ Online, тепер можуть додавати в розділ «Картки і рахунки» свої картки інших банків. Обмежень щодо кількості карток інших банків немає - тільки клієнт визначає, скільки карток потрібно додати в додаток, щоб проведення всіх фінансових операцій було максимально комфортним.

Зібрати всі карти в одному мобільному додатку - оптимальний варіант для тих, хто користується банківськими продуктами відразу декількох банків. Наприклад, якщо клієнт оформив кредит або кредитну картку в банку ПУМБ, він може вносити щомісячні платежі по кредиту онлайн з зарплатної або дебетової картки іншого банку. Це не тільки зручно, але й вигідно - комісія за погашення щомісячних платежів з картки іншого банку становить 0 гривень.

Щоб скористатися послугою, необхідно в розділі «Картки і рахунки» додати картки інших банків. Для зручності, дані карток можна не вводити вручну, а розпізнати за допомогою камери. Далі при погашенні кредитів або кредитних карток разом з вашими картками ПУМБ будуть доступні для вибору ваші картки інших банків.

Крім погашення щомісячних платежів, в мобільному додатку ПУМБ Online можна поповнювати картки інших банків з картки ПУМБ і навпаки.

Щоб отримати доступ до нового функціоналу, необхідно оновити мобільний додаток ПУМБ Online на своєму телефоні. Встановити мобільний додаток можна, перейшовши за посиланнями pumb.ua/ios або pumb.ua/android.   

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок