Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Банкіри прогнозують зниження ставок за гривневими і валютними депозитами
28 грудня 2012
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

У 2013 році процентні ставки за депозитами у гривні, як і іноземній валюті, будуть поступово знижуватися.

Протягом найближчих місяців року, що надходить, прибутковість гривневих вкладів поступово знизиться з нинішніх 17-23%. Це ж стосується і відсотків по валютних депозитах.

Про це заявили банкіри під час круглого столу «Вклади населення – як підвищити надійність заощаджень і посилити довіру вкладників до гривні?», організованого «Лігою фінансового розвитку» за підтримки «Дзеркала тижня. Україна».

Глава комітету з питань регуляторної політики та нагляду НАБУ, заступник голови правління ПУМБ Артур Загородников висловив думку, що в 2013 році процентні ставки за депозитами у гривні (як і у іноземній валюті) будуть поступово знижуватися.

«Цьому є декілька чітких передумов, які ми сьогодні всі спостерігаємо. По-перше, це завершення основних політичних баталій. По-друге, це поступова стабілізація міжбанківського ринку. Далі слід враховувати, що банки починають реалізацію своїх стратегій на 2013 р. і ці стратегії передбачають розвиток кредитування. Не можна не відзначити і цілеспрямовану роботу Національного банку з підтримки ліквідності комерційних банків», – зауважив експерт.

Джерело: Зеркало недели

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок