Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ отримав підтвердження про відповідність стандартам інформаційної безпеки PCI DSS
30 жовтня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Процесинговий центр Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) успішно завершив аудит відповідності міжнародному стандарту інформаційної безпеки PCI DSS*, розробленому міжнародними платіжними системами Visa та MasterCard. Це означає, що ПУМБ забезпечує найвищий ступінь захисту даних в операціях з платіжними картками.

«З кожним роком зростає технічна підготовка і майстерність шахраїв, які прагнуть заволодіти грошовими коштами власників платіжних карт. Але ми залишаємося пильними і разом з міжнародними платіжними системами Visa та Master Card постійно відстежуємо нові технології й удосконалюємо систему безпеки транзакцій. Успішні результати аудиту на відповідність міжнародним стандартам PCI DSS дозволяють переконатися, що Процесинговий центр ПУМБ забезпечує найвищий ступінь захисту даних в операціях з платіжними картками як клієнтів ПУМБ, так і клієнтів банків-партнерів, яких обслуговують в Процесинговому центрі ПУМБ», − зазначила Юлія Шатрова, керівник Процесингового центру ПУМБ.

Аудит передбачав комплексну перевірку інформаційної безпеки платіжних карт і клієнтських даних. Цей стандарт розроблений провідними платіжними системами Visa та Master Card, і однаковий для банків в усьому світі.


*Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) — стандарт захисту інформації в індустрії платіжних карт, розроблений міжнародними платіжними системами Visa та MasterCard, який об'єднує в собі вимоги ряду програм із захисту інформації: шість областей контролю і 12 основних вимог з безпеки. Області контролю: (1) побудова та супровід захищеної мережі; (2) захист даних власників карток; (3) підтримка програми управління вразливостями; (4) реалізація заходів щодо строгого контролю доступу; та (5) підтримка політики інформаційної безпеки. У 2010 році ПУМБ став першим приватним банком в Україні, який успішно завершив аудит відповідності міжнародним стандартам інформаційної безпеки PCI DSS.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок