Надійність депозитів в ПУМБ підтверджена агентством Кредит-Рейтинг
28 февраля 2013

Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» оголосило про результати перегляду рейтингів надійності банківських вкладів (депозитів), присвоєних раніше українським банкам. Агентство підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) на рівні "5" (найвища надійність).

Оновлення рейтингу відбулося 27 лютого 2013 р. Визначення рейтингу надійності здійснюється за спеціально розробленою рейтинговою шкалою і характеризує рівень відносної надійності депозиту в банку порівняно з вкладами в інших українських банках.

Рейтинг надійності банківських депозитів на рівні "5" (найвища надійність) означає, що банк надійний, мінімально чутливий до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних чинників.