Річний звіт ПУМБ зайняв друге місце в конкурсі «Краще Корпоративне Медіа України 2011»
07 августа 2012

ПУМБ взяв участь в конкурсі «Краще Корпоративне Медіа України 2011», організованому Асоціацією корпоративних медіа України. Підсумки конкурсу були оголошені 4 листопада на V Міжнародному Бізнес-Форумі "Тренди 2011. Інноваційні маркетингові комунікації".

За результатами голосування членів журі, Річний звіт ПУМБ за 2010 рік увійшов до трійки фіналістів і завоював друге місце в категорії «Корпоративні річні звіти». У першу трійку фіналістів увійшли компанії телекомунікаційного та фінансового секторів.

«ПУМБ приділяє серйозну увагу підвищенню прозорості бізнесу та відповідності міжнародним стандартам розкриття інформації. Результати конкурсу є підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Нам приємно, що наші старання відзначені шановним журі. Ми продовжуємо будувати надійний і прозорий банк, і я сподіваюся, що ПУМБ стане одним з кращих прикладів відповідального бізнесу в банківській галузі України», - прокоментував Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ.

Раніше ПУМБ увійшов до трійки лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами досліджень Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток фінансового сектора», проведених рейтинговими агентствами Standard & Poor's (2010 р.) і Кредит Рейтинг (2011 р.).

При розробці та складанні Річного звіту за 2010 рік ПУМБ керувався кращою практикою подання інформації у корпоративних виданнях, а також рекомендаціями дослідження Standard & Poor's. У поточному році ПУМБ продовжував роботу з підвищення прозорості та покращення стандартів розкриття інформації і за даними дослідження за 2011 рік, зайняв друге місце ренкінгу прозорості банків України, з відсотком розкриття інформація рівним 62,07% (при середньому балі по топ-30 досліджуваним банкам - 46%).

В рамках конкурсу корпоративних видань оцінювалися стандарти корпоративної журналістики, формати і якість комунікації з цільовою аудиторією. До складу журі увійшли фахівці відомих видавничих будинків, а також авторитетні професіонали в області маркетингу, реклами, PR та управління персоналом.