Отримайте +1% до свого депозиту в ПУМБ!
03 августа 2012

До 31 грудня триває акція «З ПУМБ завжди більше!», яка дозволяє гарантовано отримати додатковий 1% річних до базової ставки депозиту в національній валюті. Тепер вклади в ПУМБ можна оформити під 18,8% річних.

Акційна пропозиція поширюється на всі депозити ПУМБ в національній валюті: «Прибутковий», «Накопичувальний», «Вільний», «Зростаючий» і «Комфортний +».

«ПУМБ забезпечує своїм клієнтам одні з найкращих на ринку умов для збереження та примноження грошових коштів, що підтверджується хорошими темпами приросту депозитного портфеля банку. Ми раді, що не тільки наші клієнти, а й незалежні рейтингові агентства високо оцінюють надійність розміщення вкладів в ПУМБ», - говорить Дмитро Крепак, заступник голови правління з роздрібного бізнесу ПУМБ.

За підсумками 3 кварталу обсяг коштів приватних клієнтів збільшився на 72,6% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року і на 1 жовтня перевищив 1 млрд дол США. Показником високої надійності вкладів в ПУМБ стало підвищення в листопаді 2011 р. незалежним рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг» рейтингу надійності депозитів банку до рівня «5» (найвища надійність).

Дізнатися більше про депозитні програми можна на сайті ПУМБ www.pumb.ua.