Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ випустив додаток для смартфонів на операційній системі Android
24 жовтня 2013
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ , Донецьк) випустив додаток iPUMB для користувачів смартфонів на операційній системі Android, повідомив виконавчий директор ПУМБ Стефан Гуглієрі на прес-конференції в четвер у Києві.

За його словами, додаток iPUMB для Android розроблено фахівцями банку і він є мобільною версією системи інтернет-банкінгу ПУМБ online.

Додаток дозволяє в будь-який час доби, незалежно від місцезнаходження користувача, здійснювати широкий спектр фінансових операцій: переглядати залишки по рахунках, оплачувати послуги мобільного зв’язку, здійснювати комунальні та інші платежі, відкривати, поповнювати і закривати депозити, замовляти і блокувати платіжні картки, погашати кредити і проводити інші операції.

Як зазначив банкір, безпека платежів у додатку iPUMB базується на тих же принципах, що і ПУМБ online: при кожній операції користувачеві на телефон приходить повідомлення з одноразовим паролем, введення якого підтверджує транзакцію.

ПУМБ засновано в 1991 році. Найбільшим акціонером є ТОВ "СКМ Фінанс" (92,24 %). Регіональна мережа ПУМБ включає близько 160 точок продажів. ПУМБ є учасником об’єднаної банкоматної мережі «Радіус», яка разом з банками-партнерами нараховує близько 4 тис. банкоматів по всій території України.

За даними Нацбанку України, на 1 липня 2013 року за розміром загальних активів ПУМБ займав 9-е місце (32,442 млрд. грн) серед 176, що діють у країні.

Джерело: ІА Інтерфакс-Україна

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок