Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Очікування від 2013 року (Тижневик "Коментарі")
21 січня 2013
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Сергій Черненко

ГОЛОВА ПРАВЛІННЯ ПУМБ

Ми очікуємо, що умови обмеженої ліквідності збережуться у майбутньому році, тому конкуренція за вкладника серед банків залишиться гострою. Загалом висока вартість ресурсів сприятиме розвитку високомаржинальних для банків продуктів, таких як споживче кредитування. В умовах зниження попиту на продукцію підприємств експортоорієнтованих галузей, їх частка в кредитних портфелях банків знизиться. У 2013 році ПУМБ продовжить фокусуватися на збереженні темпів зростання бізнесу, підвищенні операційної ефективності і якості сервісу. У корпоративному бізнесі ключовим напрямом розвитку будуть продукти та послуги для малого та середнього бізнесу, зокрема, кредити для агробізнесу, документарні операції і факторинг. 2012-го ми запустили інтернет-банкінг для бізнес-клієнтів банку та плануємо серйозно розвивати цей сервіс, щоб він став таким же успішним, як інтернет-банкінг для приватних клієнтів «ПУМБ Оnline». Ми продовжимо активно інвестувати в ІТ-інфраструктуру банку, оскільки це забезпечить нам велику гнучкість, підвищить швидкість прийняття рішень і виведення нових продуктів. Також у наших планах запропонувати приватним клієнтам кредитну карту й очікуємо, що цей продукт стане одним із драйверів роздрібного бізнесу ПУМБ. Ми продовжимо вдосконалювати якість сервісу, оскільки в найближчому майбутньому якість обслуговування стане одним з ключових критеріїв клієнта при виборі банку.

Джерело: тижневик "Коментарі" №50 від 28.12.12 р.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок