Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запровадив систему відеозв'язку Cisco TelePresence
25 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

У головних офісах Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) у Києві та Донецьку встановлені системи відеозв'язку Cisco TelePresence, що дозволяють проводити віртуальні зустрічі з ефектом присутності. Відзначається, що технологія відеозв'язку дає можливість оптимізувати внутрішні і зовнішні комунікації банку, прискорити прийняття рішень, організувати спільну роботу на більш високому рівні і забезпечити більш якісне обслуговування клієнтів у різних регіонах країни.

Рішення про впровадження Cisco TelePresence було прийнято після ознайомлення керівництва банку з перевагами сучасних систем аудіо- і відеоконференцзв'язку. До їх числа відносяться, перш за все, скорочення витрат, економія часу і підвищення ефективності роботи всередині компанії. Тепер для проведення ділових зустрічей зі співробітниками центрального офісу та регіонального відділення в Донецьку не обов'язково їхати у відрядження. Крім того, у працівників банку з'явиться можливість застосовувати відеозв'язок для переговорів із замовниками та консультантами у всьому світі.

У банку були встановлені системи Cisco TelePresence System серії 1300 з екраном і трьома камерами. Це дозволяє проводити наради за участю до шести чоловік з кожного боку. Також було поставлено обладнання для зв'язку окремих систем в єдине вирішення. Система також дає можливість переносити контент з екрану на екран, демонструвати дані з різних джерел і використовувати інформаційні панелі (так звані «білі дошки»), виділяючи головні моменти та звертаючи на них увагу співрозмовників.

Джерело: портал "Компьютерное обозрение"

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок