Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Виробник м'ясних виробів "Безлюдівський м'ясокомбінат" отримав кредит на 12 млн. грн. від ПАТ "ПУМБ"
04 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Приватне акціонерне товариство "Комплекс «Безлюдівський м'ясокомбінат» (сел. Комунар, Харківський р-н) відкрило кредитну лінію на 12 млн. грн.

Як йдеться у повідомленні Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, кредитна лінія була відкрита 7 травня строком до 5 квітня 2015р. Фіксована процентна ставка для компанії складе 18% в рік. Кредитором виступає ПАТ «ПУМБ» (Донецьк), пише видання «STATUS QUO».

Кредит взято для поповнення обігових коштів, що є необхідним для ведення поточної виробничої, фінансової, господарської та іншої статутної діяльності. Емітент отримує кошти на підставі укладеного договору траншами в кілька етапів, отримано транш у розмірі 590 тис. грн.

Джерело: портал "Агро Перспектива"

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок