Народний банкір

Багато українців вважають, що банк – це складно. Переконайтеся у тому, що банк – це просто, зручно та доступно для кожного з проектом «Народний банкір» від ПУМБ!

Ми збираємо для Вас найактуальніші фінансові поради, відповідаємо на поширені запитання. Пояснюємо простими словами те, як ефективно розпоряджатися грошима та орієнтуватися на ринку фінансів. А також наводимо історії клієнтів, які можуть допомогти Вам у прийнятті рішень.

ПУМБ ввімкнув невидимий щит разом з Фондом Сергія Притули – передав партію РЕБів для Хартії
02 серпня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title}

ПУМБ задонейтив 7 мільйонів грн на 41 засіб радіоелектронної боротьби для Національної Гвардії України в рамках збору «Невидимий щит» Фонду Сергія Притули. На днях відбулась передача захисникам більшої частини проведеного закупу.

Для бригади НГУ Хартія вже передані 24 багатоканальні універсальні засоби РЕБ, придбані за фінансування банку. Згодом отримають РЕБи і воїни бригади НГУ Спартан – 17 одиниць обладнання. Засоби радіоелектронної боротьби ефективно захищають військових -  ворожі дрони не зможуть долетіти до українських позицій, отже рятуватимуть життя захисників.

Від початку повномасштабного вторгнення прямі інвестиції ПУМБ у підтримку Сил безпеки і оборони склали понад 256 млн грн. Крім того, банк реалізує соціальні ініціативи, які рятують життя захисників і допомагають їм відновлюватись – це закупки засобів тактичної медицини для воїнів і обладнання для парамедиків, фінансування доставок крові у гарячі точки і пошиву адаптивного одягу для поранених, організація донацій крові.

Новини банку

{title}