Мобільний додаток
перейти перейти
Народний банкір

Багато українців вважають, що банк – це складно. Переконайтеся у тому, що банк – це просто, зручно та доступно для кожного з проектом «Народний банкір» від ПУМБ!

Ми збираємо для Вас найактуальніші фінансові поради, відповідаємо на поширені запитання. Пояснюємо простими словами те, як ефективно розпоряджатися грошима та орієнтуватися на ринку фінансів. А також наводимо історії клієнтів, які можуть допомогти Вам у прийнятті рішень.

Рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило довгострокові рейтинги ПУМБ на найвищому рівні
02 серпня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title}

Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» у черговий раз підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) на рівні uaААА з прогнозом «стабільний» та рейтинг надійності банківських вкладів ПУМБ на рівні «5» (найвища надійність).

Кредитний рейтинг uaААА означає найвищу кредитоспроможність порівняно з іншими українськими позичальниками чи борговими інструментами. Рейтинг надійності банківських вкладів на рівні «5» означає, що банк надійний, мінімально чутливий до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних факторів.

Для проведення процедури оновлення кредитного рейтингу та рейтингу надійності банківських вкладів (депозитів) агентство «Кредит-Рейтинг» використовувало фінансову звітність АТ «ПУМБ» за 2022-2023 рр. та І півріччя 2024 року, а також внутрішню інформацію, надану банком у ході рейтингового процесу.

Інформацію про рейтинги, визначені агентством «Кредит-Рейтинг», розміщено на інтернет-сайті агентства, а також в інформаційних системах smida.gov.ua, BLOOMBERG, S&P Capital IQ.

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) є найбільшим українським банком із приватним капіталом, який майже 33 роки стабільно працює на банківському ринку України. Згідно з актуальними даними НБУ, ПУМБ входить до топ-5 банків за розміром депозитного портфеля клієнтів-фізичних осіб в усіх валютах та до десяти найбільших банків України за іншими ключовими показниками. ПУМБ входить до переліку системно важливих банків України та є банком, уповноваженим на зберігання готівки НБУ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title}

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок