Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ побував у Центрі Superhumans – набував досвіду з розбудови інклюзивного простору та задонатив на 11 протезувань для суперлюдей
06 вересня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Команда ПУМБ розроблює великий загальнобанківський проєкт з розбудови інклюзивного бізнесу, щоб кожен співробітник, клієнт та партнер відчував гідність і мав рівні можливості при співпраці та обслуговуванні у всіх доступних каналах банку. Тому банк долучає до співпраці найсильніших експертів ринку, таких як команда ультрасучасного центру Superhumans, який працює з важкими травмами війни.

Ще в червні ПУМБ і Superhumans підписали Меморандум щодо підтримки ветеранів війни у їх адаптації та реінтеграції. Банк і Центр реалізують спільні проєкти. В кінці липня у партнерстві із Superhumans, Veteran Hub, InvictusGames, Uklon і «Серце Азовсталі» ПУМБ запустив соціальну платформу «Жити назустріч», мета якої створити велику підтримуючу спільноту ветеранів і ветеранок та цивільних. Вже успішно стартували перші проєкти: чат-бот з фінансової грамотності «Фінансовий рестарт», освітній інклюзивний Фінансовий хаб, фотопроєкт з ветеранами, які змогли повернутися до повноцінного життя після важких травм і випробувань. До запуску готується ще ряд важливих ініціатив.

Наразі банк проводить дослідження серед клієнтів  і співробітників, аудит бізнес-процесів, каналів обслуговування з залученням експертних організацій з людьми з різними видами порушень та інвалідністю, щоб зрозуміти, які мають бути зроблені доопрацювання, сформовані команда і бюджет.

Про подорож, яка трансформує погляд на інклюзивність, поділилась директорка з маркетингу ПУМБ Ксенія Сікорська: «Superhumans – приклад створення одного з найкращих інклюзивних просторів в Україні. Його тестують прискіпливі і вдячні клієнти – наші захисники і захисниці. У команди суперлюдей центру ще багато ідей щодо його вдосконалення, вони не зупиняються на досягнутому і з задоволенням діляться успішними напрацюваннями і небажаними помилками. Вдячні Ользі Руднєвій за живі історії боротьби і перемоги, які надихають змінюватись разом».

На думку команди, такий досвід вкрай важливий для розуміння викликів, які стоять перед ветеранами та суспільством. Перебуваючи у центрі Superhumans і спробувавши вправлятись з кріслом колісним і протезом, топ-менеджери банку на власному досвіді пересвідчилась, наскільки важлива трансформація українського бізнесу і усунення бар’єрів, щоб всі українці мали рівні можливості.

До речі, у ПУМБ вже 91% відділень фізично доступні, мають зручні вхідні групи для людей з різними видами порушень. Але банк мріє про інклюзивні відділення, оснащені спецобладнанням, тому планує відкрити 25 інклюзивних відділень по Україні до кінця цього року. Місія банку – жити назустріч всім, хто потребує підтримки: будь то ветеран після важкого поранення, пані елегантного віку чи жінка при надії.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок