Mobile app
go go
Analytical overviews

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ побував у Центрі Superhumans – набував досвіду з розбудови інклюзивного простору та задонатив на 11 протезувань для суперлюдей
06 September, Friday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Команда ПУМБ розроблює великий загальнобанківський проєкт з розбудови інклюзивного бізнесу, щоб кожен співробітник, клієнт та партнер відчував гідність і мав рівні можливості при співпраці та обслуговуванні у всіх доступних каналах банку. Тому банк долучає до співпраці найсильніших експертів ринку, таких як команда ультрасучасного центру Superhumans, який працює з важкими травмами війни.

Ще в червні ПУМБ і Superhumans підписали Меморандум щодо підтримки ветеранів війни у їх адаптації та реінтеграції. Банк і Центр реалізують спільні проєкти. В кінці липня у партнерстві із Superhumans, Veteran Hub, InvictusGames, Uklon і «Серце Азовсталі» ПУМБ запустив соціальну платформу «Жити назустріч», мета якої створити велику підтримуючу спільноту ветеранів і ветеранок та цивільних. Вже успішно стартували перші проєкти: чат-бот з фінансової грамотності «Фінансовий рестарт», освітній інклюзивний Фінансовий хаб, фотопроєкт з ветеранами, які змогли повернутися до повноцінного життя після важких травм і випробувань. До запуску готується ще ряд важливих ініціатив.

Наразі банк проводить дослідження серед клієнтів  і співробітників, аудит бізнес-процесів, каналів обслуговування з залученням експертних організацій з людьми з різними видами порушень та інвалідністю, щоб зрозуміти, які мають бути зроблені доопрацювання, сформовані команда і бюджет.

Про подорож, яка трансформує погляд на інклюзивність, поділилась директорка з маркетингу ПУМБ Ксенія Сікорська: «Superhumans – приклад створення одного з найкращих інклюзивних просторів в Україні. Його тестують прискіпливі і вдячні клієнти – наші захисники і захисниці. У команди суперлюдей центру ще багато ідей щодо його вдосконалення, вони не зупиняються на досягнутому і з задоволенням діляться успішними напрацюваннями і небажаними помилками. Вдячні Ользі Руднєвій за живі історії боротьби і перемоги, які надихають змінюватись разом».

На думку команди, такий досвід вкрай важливий для розуміння викликів, які стоять перед ветеранами та суспільством. Перебуваючи у центрі Superhumans і спробувавши вправлятись з кріслом колісним і протезом, топ-менеджери банку на власному досвіді пересвідчилась, наскільки важлива трансформація українського бізнесу і усунення бар’єрів, щоб всі українці мали рівні можливості.

До речі, у ПУМБ вже 91% відділень фізично доступні, мають зручні вхідні групи для людей з різними видами порушень. Але банк мріє про інклюзивні відділення, оснащені спецобладнанням, тому планує відкрити 25 інклюзивних відділень по Україні до кінця цього року. Місія банку – жити назустріч всім, хто потребує підтримки: будь то ветеран після важкого поранення, пані елегантного віку чи жінка при надії.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback