Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ привітав із Днем підприємця та запропонував спеціальні умови для нових клієнтів
04 вересня, середа
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Цього року 1 вересня Україна мала нагоду відзначити День підприємця. У якості привітання Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ) підготував для нових клієнтів – фізичних осіб-підприємців – спеціальні акційні умови.

Кожен клієнт, який протягом вересня відкриє рахунок у банку та оформить пакет послуг всеDigital, зможе взяти участь у акції, отримавши від 2 до 6 місяців безкоштовного обслуговування. 

 «Ми, ПУМБ, у ці складні часи хочемо підтримати підприємців, зробити їх життя легшим і готові запропонувати кожному клієнтові всі необхідні фінансові інструменти та сервіси для ведення зручного бізнесу: від легкого цифрового входу в банк до мікрокредитування онлайн. Все це – щоб підприємець зміг сконцентруватися на власній справі, а всі фінансові рішення та процеси – відбувалися завдяки ПУМБ – вчасно та непомітно, – зазначє Олена Рудик, директор департаменту по роботі з малим бізнесом ПУМБ.

Ми як банк свідомі того, що кожна ділова та бізнес-активність сьогодні – це насамперед про силу українців, нашу витривалість, незламність, підтримку один одного та волю до створення саме тих справжніх речей і сенсів. Адже нині кожен підприємець, який провадить та розвиває свій бізнес, сплачує податки, підтримує ЗСУ – без перебільшення – працює на майбутнє кожного з нас», – додала вона.  

Відкривши рахунок в ПУМБ, підприємець отримає всі необхідні інструменти для діяльності та розвитку: розрахунки 24/7, кредити, депозити, віртуальні картки з підтримкою Apple Pay та Google Pay, POS-термінали, валютні операції та перекази SWIFT та ще багато іншого.

Найголовніше, що кожен підприємець – фізична чи юридична особа може відкрити рахунок у ПУМБ повністю дистанційно, всього за 5 хвилин через «Дію».

Участь у акції для ФОП реалізована через гейміфікацію: щоб долучитися, потрібно перейти за цим посиланням, натиснути «відкрити рахунок» та прокрутити виграшне колесо, стрілка якого вкаже на приз: кількість місяців безкоштовного обслуговування нововідкритого рахунку в банку. Кожен учасник акції може застосувати три спроби та виграти від 2 до 6 місяців пільгового обслуговування.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок