Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

LifeSavingTruck від ПУМБ: українці донорством врятували понад тисячу людей
27 серпня, вівторок
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Lifesavingtruck за ініціативи ПУМБ завершив свою місію в межах відкритих донацій крові «Незалежність у нас у крові». Команда проєкту безмежно вдячна всім, хто був із нею. Дякуємо Запоріжжю, Дніпру, Львову, Одесі та Києву за теплий прийом. Дякуємо кожному з 465 донорів, які поділилися своєю кров'ю, а також нашим чудовим партнерам – ДонорUA та Агенти крові.

Разом ми зібрали понад 209 літрів крові, яка може потенційно врятувати 1395 життів. Ця кров допоможе пораненим військовим і цивільним. З такою єдністю і результатом можемо сміливо сказати: незалежність у нас у крові.

LifeSavingTruck – це мобільний центр визначення групи крові та її донації, а також корнер благодійного мерчу. Кожен донор отримав 25% знижки на одяг, 50% коштів з кожної покупки спрямовуються організаціям ДонорUA, «Агенти крові» та «Госпітальєри». Тож усі охочі змогли допомогти двічі: здати кров, а також подбати про її транспортування в гарячі точки.

Проєкт «Ми однієї крові» ініційований ПУМБ понад два роки тому. Загалом завдяки йому за цей час було врятовано 126 587 життів.

 

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок