Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ профінансував придбання 30 дронів для Хартії
19 серпня, понеділок
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

ПУМБ долучився до найбільшого збору 13-ї бригади оперативного призначення НГУ "Хартія". Збір "Військо виходить на спільні кордони" акумулює 40 мільйонів гривень на придбання арсеналу дронів та обладнання до них. Банк профінансував закупівлю 30 дронів Mavic 3T на суму понад 5 мільйонів грн. Дрони вже придбані і доставляються в підрозділи бригади на передовій. Команда ПУМБ підтримує місію цього збору – звільнення українських територій від окупантів, вихід на північний кордон Харківської області.

Загалом прямі інвестиції ПУМБ у підтримку Сил безпеки і оборони від початку повномасштабного вторгнення склали понад 256 мільйонів грн. Також банк реалізує соціальні ініціативи, які рятують життя захисників і допомагають їм відновлюватись – «Ми однієї крові» і «Жити назустріч» . Сергій Жадан, український поет і воїн Хартії, - один з амбасадорів і творців «Ми однієї крові», проєкту, який щомісячно забезпечує захисників такмедом, поранених - доставками компонентів крові і адаптивним одягом, парамедиків - обладнанням.

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок