Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Переможці першого етапу акції «Оформлюйте всеКАРТА VISA від ПУМБ та вигравайте подарунки»
28 червня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Вітаємо переможців першого етапу акції ««Оформлюйте всеКАРТА VISA від ПУМБ та вигравайте подарунки». Повний перелік переможців -  на сайті ПУМБ.

Знайшли себе у переліку? Незабаром очікуйте поповнення рахунку мобільного оператора (фінансовий номер клієнта), або повідомлення з сертифікатом на суму 1000 грн на електронну пошту чи за допомогою sms, або дзвінок від представників банку з інформацією про вручення тонометрів PARAMED One-X та Iphone 15 128 Gb.

Акція триватиме до 15 вересня, тож ще є час долучитись до акції.

Аби прийняти участь у розіграші поповнення мобільних телефонів достатньо відкрити пенсійну картку VISA від ПУМБ. Поповнення телефонів номіналом 100 грн отримають перші 750 клієнтів. 

Для участі у розіграші тонометрів – необхідно відкрити пенсійну чи соціальну картку VISA від ПУМБ  та здійснити мінімум 5 транзакцій по картці або отримайте цільове зарахування коштів на рахунок в рамках етапу.  

Щоб прийняти участь в розіграші сертифікатів – необхідно відкрити картку VISA для виплати пенсії, соціальних виплат, заробітної плати чи стипендії та здійснити мінімум 5 транзакцій по картці або отримайте цільове зарахування коштів в рамках одного з етапів.

Бажаєте Iphone 15? Для участі необхідно відкрити картку VISA для виплати пенсії, соціальних виплат, заробітної плати чи стипендії та під час одного з етапів акції здійснити мінімум 5 транзакцій по картці або отримати цільове зарахування коштів. В розіграші смартфонів приймають участь всі учасники акції, навіть переможці інших заохочень.

Розіграш сертифікатів, тонометрів та смартфонів відбувається за допомогою сервісу random.org

Умови отримання заохочень та правила акції - на сайті.

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок