Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Акція: "300 грн бонусів за міжнародні перекази на картки VISA у ПУМБ Online" – призупинена.
10 липня, середа
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Увага! Акція "ПУМБ пропонує клієнтам отримати 300 грн бонусів за перекази за кордон" – призупинена, оскільки перекази на закордонні картки тимчасово недоступні. 

Зміст Акції:

"Літо обіцяє бути спекотним - ПУМБ пропонує клієнтам отримати 300 грн бонусів за перекази за кордон. Акція проходитиме у два етапи: з 3 по 31 липня та з 1 по 31 серпня 2024 року.

Умови акції:

  • Виконайте переказ з картки ПУМБ в іноземній валюті (EUR/USD/PLN) на картку будь-якого іноземного банку  у застосунку ПУМБ Online на суму від 3 тис грн/транзакція. Зверніть увагу, що картка ПУМБ, з якої відправляються кошти (картка відправника) може бути будь-якої платіжної системи (VISA або MasterCard), в той час як картка іноземного банку на яку відправляються кошти (картка отримувача) має бути лише платіжної системи VISA.
  • 300 грн бонусів будуть автоматично зараховані після переказу.  Зверніть увагу, що з суми винагороди утримуються податки та збори у розмірі 19.5%.
  • Бонус може бути нарахований лише один раз протягом дії акції

Хто може взяти участь: участь в акції доступна лише клієнтам, які отримали спеціальну пропозицію*. Аби не пропустити свій шанс прийняти участь та отримати 300 грн бонусу - слідкуйте за акційними пропозиціями у розділі застосунку «Мої нагороди».

Не проґавте свій шанс отримати бонуси та випробувати нові можливості з VISA та ПУМБ!

Правила акції

*Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне повідомлення з пропозицією прийняти участь в акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами банку".

Інформація про поновлення акції у разі вирішення технічних проблем буде розміщена на офіційному сайті ПУМБ у розділі "Акції банку".

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок