Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Акція: "300 грн бонусів за міжнародні перекази на картки VISA у ПУМБ Online" – призупинена.
10 July, Wednesday
Отримати на e-mail {title} - FUIB

Увага! Акція "ПУМБ пропонує клієнтам отримати 300 грн бонусів за перекази за кордон" – призупинена, оскільки перекази на закордонні картки тимчасово недоступні. 

Зміст Акції:

"Літо обіцяє бути спекотним - ПУМБ пропонує клієнтам отримати 300 грн бонусів за перекази за кордон. Акція проходитиме у два етапи: з 3 по 31 липня та з 1 по 31 серпня 2024 року.

Умови акції:

  • Виконайте переказ з картки ПУМБ в іноземній валюті (EUR/USD/PLN) на картку будь-якого іноземного банку  у застосунку ПУМБ Online на суму від 3 тис грн/транзакція. Зверніть увагу, що картка ПУМБ, з якої відправляються кошти (картка відправника) може бути будь-якої платіжної системи (VISA або MasterCard), в той час як картка іноземного банку на яку відправляються кошти (картка отримувача) має бути лише платіжної системи VISA.
  • 300 грн бонусів будуть автоматично зараховані після переказу.  Зверніть увагу, що з суми винагороди утримуються податки та збори у розмірі 19.5%.
  • Бонус може бути нарахований лише один раз протягом дії акції

Хто може взяти участь: участь в акції доступна лише клієнтам, які отримали спеціальну пропозицію*. Аби не пропустити свій шанс прийняти участь та отримати 300 грн бонусу - слідкуйте за акційними пропозиціями у розділі застосунку «Мої нагороди».

Не проґавте свій шанс отримати бонуси та випробувати нові можливості з VISA та ПУМБ!

Правила акції

*Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне повідомлення з пропозицією прийняти участь в акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами банку".

Інформація про поновлення акції у разі вирішення технічних проблем буде розміщена на офіційному сайті ПУМБ у розділі "Акції банку".

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback