Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Травневий кешбек: нові партнери та повернення тих, кого ви вже встигли полюбити
03 травня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Ми дуже хочемо, щоб ваші покупки приносили ще більше задоволення – тому у травні партнерів з кешбеком стає ще більше. Одяг, гаджети, побутова техніка, іграшки для малечі, запашна кава, все для чайних церемоній та ще багато всього – купуйте з приємним кешбеком. 

Що новенького: 

  • Авіація Галичини - 3% за покупку патріотичного одягу натхненного новою українською армією. Авіація Галичини — одяг для тих, хто відчуває крила за плечима (або хтів би...) 
  • SHERIFF - 50% на послугу SHERIFF SOS. SHERIFF SOS – це тривожна кнопка у смартфоні. У разі виклику група швидкого реагування SHERIFF приїжджає протягом 5-9 хв за місцем знаходження клієнта. 
  • Bugatti - 5% на одяг відомого німецького бренду. Купуйте одяг і аксесуари в магазинах або на bugatti.com.ua 

    Ой, а хто тут повернувся?! 

  • Цитрус - 5% кешбеку за оплату карткою ПУМБ гаджетів та побутової техніки за вигідними цінами на ctrs.com.ua та в магазинах мережі Цитрус по всій Україні. 
  • Подорожник - 3% на всі купівлі. Пропозиція діє як для оплати в аптеках, так і онлайн: на сайті, у застосунку Аптека Подорожник або чат-ботах. 
    Подорожник знає, що допомагає!
  • Ощад Аптека - 3% на всі купівлі. Купуйте ліки, дитяче харчування, доглядову косметику онлайн або в аптеках Ощад. 
  • Аптека БАМ - 3% на всі купівлі. Великий вибір медикаментів, доповнень до раціону, товарів для малюків та доглядової косметики – все це чекає на вас в аптеках БАМ у 67 містах України. 
  • Будинок Іграшок - 5% на трендові іграшки, гарячі новинки в світі ляльок, машинок, трансформерів, конструкторів й інших забавок. Будинок іграшок – мережа магазинів іграшок для дітей і дорослих, один з лідерів на ринку дитячих товарів в Україні. 
  • F.ua - 3% на всі товари на сайті. F.ua – український інтернет-магазин, в якому є майже все. Тут можна придбати ноутбуки, аудіо- або фототехніку, товари для дітей, тварин, туризму. А також косметику, одяг та аксесуари. 
  • TEAHOUSE - 20% на купівлі на сайті. Купуйте справжній чай з найкращих плантацій світу на teahouse.ua.  
  • YouTV - 10% за сплату послуг карткою ПУМБ на youtv.ua чи в застосунку. 

Заходьте у ПУМБ Online на вкладку «БІЛЬШЕ», а далі у розділ «КЕШБЕК» та обирайте оновлені та вже знайомі пропозиції від партнерів. Кількість пропозицій до вибору – необмежена. 

1.Уважно ознайомтесь з детальним описом пропозицій у ПУМБ Online перед тим, як зробити покупки. 

2.Максимальна сума кешбеку від партнерів залежить від умов пропозиції кожного з них. 

3.Загальна сума накопичень за місяць складається з суми кешбеку від банку* та від партнерів. 

4. Мінімальна сума для виводу кешбеку – 100 грн. Утримується податок у розмірі 19,5%. 

*Умови кешбеку є персональними та можуть відрізнятися у клієнтів банку. 

Обирайте оновлені та вже звичні пропозиції від партнерів: підключайте партнерський кешбек в розділі БІЛЬШЕ - кешбек від партнерів та заробляйте разом з ПУМБ.

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок