Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Травневий кешбек: нові партнери та повернення тих, кого ви вже встигли полюбити
03 May, Friday
Отримати на e-mail {title} - FUIB

Ми дуже хочемо, щоб ваші покупки приносили ще більше задоволення – тому у травні партнерів з кешбеком стає ще більше. Одяг, гаджети, побутова техніка, іграшки для малечі, запашна кава, все для чайних церемоній та ще багато всього – купуйте з приємним кешбеком. 

Що новенького: 

  • Авіація Галичини - 3% за покупку патріотичного одягу натхненного новою українською армією. Авіація Галичини — одяг для тих, хто відчуває крила за плечима (або хтів би...) 
  • SHERIFF - 50% на послугу SHERIFF SOS. SHERIFF SOS – це тривожна кнопка у смартфоні. У разі виклику група швидкого реагування SHERIFF приїжджає протягом 5-9 хв за місцем знаходження клієнта. 
  • Bugatti - 5% на одяг відомого німецького бренду. Купуйте одяг і аксесуари в магазинах або на bugatti.com.ua 

    Ой, а хто тут повернувся?! 

  • Цитрус - 5% кешбеку за оплату карткою ПУМБ гаджетів та побутової техніки за вигідними цінами на ctrs.com.ua та в магазинах мережі Цитрус по всій Україні. 
  • Подорожник - 3% на всі купівлі. Пропозиція діє як для оплати в аптеках, так і онлайн: на сайті, у застосунку Аптека Подорожник або чат-ботах. 
    Подорожник знає, що допомагає!
  • Ощад Аптека - 3% на всі купівлі. Купуйте ліки, дитяче харчування, доглядову косметику онлайн або в аптеках Ощад. 
  • Аптека БАМ - 3% на всі купівлі. Великий вибір медикаментів, доповнень до раціону, товарів для малюків та доглядової косметики – все це чекає на вас в аптеках БАМ у 67 містах України. 
  • Будинок Іграшок - 5% на трендові іграшки, гарячі новинки в світі ляльок, машинок, трансформерів, конструкторів й інших забавок. Будинок іграшок – мережа магазинів іграшок для дітей і дорослих, один з лідерів на ринку дитячих товарів в Україні. 
  • F.ua - 3% на всі товари на сайті. F.ua – український інтернет-магазин, в якому є майже все. Тут можна придбати ноутбуки, аудіо- або фототехніку, товари для дітей, тварин, туризму. А також косметику, одяг та аксесуари. 
  • TEAHOUSE - 20% на купівлі на сайті. Купуйте справжній чай з найкращих плантацій світу на teahouse.ua.  
  • YouTV - 10% за сплату послуг карткою ПУМБ на youtv.ua чи в застосунку. 

Заходьте у ПУМБ Online на вкладку «БІЛЬШЕ», а далі у розділ «КЕШБЕК» та обирайте оновлені та вже знайомі пропозиції від партнерів. Кількість пропозицій до вибору – необмежена. 

1.Уважно ознайомтесь з детальним описом пропозицій у ПУМБ Online перед тим, як зробити покупки. 

2.Максимальна сума кешбеку від партнерів залежить від умов пропозиції кожного з них. 

3.Загальна сума накопичень за місяць складається з суми кешбеку від банку* та від партнерів. 

4. Мінімальна сума для виводу кешбеку – 100 грн. Утримується податок у розмірі 19,5%. 

*Умови кешбеку є персональними та можуть відрізнятися у клієнтів банку. 

Обирайте оновлені та вже звичні пропозиції від партнерів: підключайте партнерський кешбек в розділі БІЛЬШЕ - кешбек від партнерів та заробляйте разом з ПУМБ.

Promos

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback