Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

«Дохідний ПЛЮС» у гривні - особливі умови та акційна пропозиція
21 лютого, середа
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

З 22 лютого ПУМБ пропонує новий банківський продукт – депозит у гривні «Дохідний ПЛЮС» з дохідністю до 16%. Послуга доступна лише учасникам акції, які отримали спеціальну пропозицію у рush-повідомленні в додатку ПУМБ Оnline, Viber, телефоном або за допомогою sms.

Строк дії акційних пропозицій по депозиту «Дохідний ПЛЮС» - з 22.02.2024 до 10.04.2024 року. Правила акції доступні за посиланням.

Умови депозиту «Дохідний ПЛЮС»:

  • Строк розміщення: 3, 6 та 12 місяців
  • Валюта – грн
  • Мінімальна сума розміщення – від 500 грн
  • Поповнення – не передбачено
  • Зняття і дострокове розторгнення – не передбачено
  • Автопролонгація – не передбачена
  • Виплата відсотків – щомісячно
  • Програма лояльності ПУМБ – не застосовується

 Для порівняння наведені відсоткові ставки за депозитом «Дохідний»:

За даними рейтингового агентства «Кредит-рейтинг», ПУМБ має найвищий (оцінка «5») рейтинг надійності депозитів. ПУМБ є системно важливим банком та є банком, який уповноважений на зберігання готівки НБУ. Всі показники ліквідності ПУМБ вище нормативних значень, встановлених НБУ. Також, про надійність депозитів та довіру до ПУМБ говорить і те, що більше 90% клієнтів, попри війну, стабільно перерозміщують свої депозити в банку.

Ще досі не клієнт ПУМБ? Достатньо скачати застосунок ПУМБ Online, зареєструватись та відкрити рахунок у ПУМБ. Сервіс доступний як в Україні, так і за кордоном. Реєстрація можлива як з українським, так і із іноземним номером.  

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок