Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Бонус за розстрочки від ПУМБ – Сплачуйте частинами
21 лютого, середа
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Доєднуйтесь до Завдання «Бонус за розстрочки від ПУМБ – Сплачуйте частинами» в рамках Акції «НАГОРОДИ З ПУМБ» (далі – Акція) та отримуйте бонус 100 грн за оформлення Сплачуйте частинами.

Пропозиція діє:  

  • Протягом січня 2024-грудня 2024 року.
  • Дата початку та закінчення для кожного клієнта є персоналізованою. Ознайомитися з нею можна у мобільному додатку ПУМБ Online, вкладка «Більше» розділ «Мої нагороди», «Бонус за розстрочки від ПУМБ – Сплачуйте частинами»*.  
  • Тільки для клієнтів ПУМБ, які отримали пуш-повідомлення в мобільному додатку ПУМБ Online (надалі – Повідомлення**).  

Умови участі в Акції та отримання винагороди:  

1. Після отримання Повідомлення про нарахування бонусу 100 грн та пропозиції прийняти участь в Акції, Вам потрібно на сайті чи в магазині партнерів оформити товар у кредит, обравши  Сплачуйте частинами від ПУМБ. З переліком партнерів та умовами Сплачуйте частинами можна ознайомитись на сайті ПУМБ.

2. Бонус 100 грн нараховується автоматично на віртуальний рахунок разом із відправленим Повідомленням, проте, стає доступним тільки після виконання умов Акції. 

3. Слідкувати за виконанням умов виклику можна на вкладці «Більше» ПУМБ Online, розділ «Мої нагороди», «Бонус за розстрочки від ПУМБ – Сплачуйте частинами»**.

4. У разі не виконання всіх умов Акції, бонус буде автоматично анульований через 16 днів з моменту її початку. 

5. З суми всіх винагород утримуються податки та збори у розмірі 19,5%. 

*Доступно лише для учасників Акції. 

**Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне Повідомлення з пропозицією прийняти участь в Акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами Банку. 

Важливо! За відсутності меню «Мої виклики» в ПУМБ Online, потрібно оновити додаток. 

Офіційні правила Акції

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок