Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Отримуйте до 100 грн за Сплачуйте частинами
16 January, Tuesday
Отримати на e-mail {title} - FUIB

Доєднуйтесь до Завдання «100 грн за Сплачуйте частинами» в рамках Акції «НАГОРОДИ З ПУМБ» (далі – Акція) та отримуйте бонус  100 грн за оформлення Сплачуйте частинами. Пропозиція діє протягом грудня 2023- грудня 2024 року.

Умови участі в Акції та отримання бонусу:

1. В Акції беруть участь тільки клієнти ПУМБ, які отримали Повідомлення про пропозицію прийняти участь в Акції та нарахування бонусу в мобільному застосунку ПУМБ Online, Viber або SMS (надалі – Повідомлення*). Бонус автоматично нараховується на віртуальний рахунок учасника Акції разом із відправленим Повідомленням, проте, стає доступним для виведення тільки після виконання умов Акції.

2. Дата початку та закінчення Акції для кожного клієнта є персоналізованою. Ознайомитися з нею можна у мобільному додатку ПУМБ Online, вкладка «Більше» розділ «Мої нагороди», «100 грн за Сплачуйте частинами »**.

3. Після отримання Повідомлення, Вам потрібно на сайті чи в магазині партнерів оформити товар у кредит, обравши  Сплачуйте частинами від ПУМБ. З переліком партнерів та умовами Сплачуйте частинами можна ознайомитись на сайті ПУМБ https://www.pumb.ua/mahazyny-partnery-rozstrochky

4. Слідкувати за виконанням Завдань можна на вкладці «Більше» ПУМБ Online, меню «Мої нагороди». Важливо! За відсутності меню «Мої нагороди» в ПУМБ Online, потрібно оновити застосунок.

5. За участь в Акції клієнт може отримати бонус  100 грн. З суми всіх винагород утримуються податки та збори у розмірі 19,5%.

6. У разі не виконання всіх умов Акції, бонус буде автоматично анульований через 20 днів з моменту її початку.

*Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне Повідомлення з пропозицією прийняти участь в Акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами Банку.

**Доступно лише для учасників Акції.

Офіційні правила Акції.

Promos

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback