Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Акційний депозит «Дохідний ПЛЮС» із підвищеною* дохідністю
01 серпня 2023
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

З 1 серпня по 30 вересня ПУМБ пропонує депозит «Дохідний ПЛЮС» у гривні, євро та доларах США, з максимальною дохідністю до 17% у гривні, до 1.7% у доларах США та до 1.3% у євро. Акційна пропозиція доступна лише тим клієнтам, які отримали спеціальну пропозицію у рush-повідомленні в додатку ПУМБ Оnline, Viber або за допомогою sms.

За підсумками перших 5 місяців 2023 року, ПУМБ очолив рейтинг українських банків за приростом строкових депозитів фізичних осіб. Це означає, що клієнти довіряють банку. Так, згідно зі статистикою ПУМБ, 86% клієнтів банку повторно розміщують у ПУМБ свої депозити. Також за даними рейтингового агентства «Кредит-рейтинг», у рейтингу надійності депозитів ПУМБ має найвищу оцінку у 5 балів. Строк дії акційних пропозицій по депозиту «Дохідний ПЛЮС» - з 01.08. до 30.09.2023 року.

Згідно з даними НБУ, у першому кварталі 2023 року ПУМБ посів другу позицію серед українських банків за приростом залишків на рахунках  фізичних осіб у гривні (як строкових депозитів, так і усіх пасивів у гривні). Це ознака надійної та стабільної роботи банка. Також, про довіру до ПУМБ говорить і те, що 86% клієнтів, попри війну, перерозміщують свої депозити в банку.

Умови депозиту «Дохідний ПЛЮС»:

  • Строк розміщення: 3, 6 та 12 місяців
  • Валюта – UAH, USD, EUR
  • Поповнення – не передбачено
  • Зняття і дострокове розторгнення – не передбачено
  • Мінімальна сума розміщення – від 500 грн, від 100 USD/EUR
  • Автопролонгація – не передбачена
  • Виплата відсотків – щомісячно
  • Програма лояльності ПУМБ – не застосовується

 Для порівняння наведені відсоткові ставки за депозитом «Дохідний» у доларах США:

Для порівняння наведені відсоткові ставки за депозитом «Дохідний» у євро:

Для порівняння наведені відсоткові ставки за депозитом «Дохідний» у гривні:

Акційні депозити можна відкрити як онлайн у додатку ПУМБ Online, так і у відділеннях банку.  Правила акції доступні за посиланням.

ПУМБ – ровесник незалежної України. За цей час банк жодного разу не скасував виплати депозитів чи будь-які інші виплати. Нагадуємо, що ПУМБ приєднався до проєкту єВідновлення - державної програми відшкодування за пошкоджене внаслідок бойових дій житло. Всі клієнти, які відкриють карту єВідновлення від ПУМБ отримають бонус у розмірі 500 грн, які можна вивести на картку після зарахування та кешбек 2% на товари для будівництва та ремонту. Крім цього, щомісяця один із клієнтів банку, який відкриє картку єВідновлення у застосунку ПУМБ Online та отримає на неї виплату від держави, отримає ідентичну суму на власний дебетовий рахунок в ПУМБ від банку.  

*Порівняно із іншими депозитами ПУМБ в іноземній валюті та гривні

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок