Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Акційний депозит «Дохідний ПЛЮС» із підвищеною* дохідністю
01 August 2023
Отримати на e-mail {title} - FUIB

З 1 серпня по 30 вересня ПУМБ пропонує депозит «Дохідний ПЛЮС» у гривні, євро та доларах США, з максимальною дохідністю до 17% у гривні, до 1.7% у доларах США та до 1.3% у євро. Акційна пропозиція доступна лише тим клієнтам, які отримали спеціальну пропозицію у рush-повідомленні в додатку ПУМБ Оnline, Viber або за допомогою sms.

За підсумками перших 5 місяців 2023 року, ПУМБ очолив рейтинг українських банків за приростом строкових депозитів фізичних осіб. Це означає, що клієнти довіряють банку. Так, згідно зі статистикою ПУМБ, 86% клієнтів банку повторно розміщують у ПУМБ свої депозити. Також за даними рейтингового агентства «Кредит-рейтинг», у рейтингу надійності депозитів ПУМБ має найвищу оцінку у 5 балів. Строк дії акційних пропозицій по депозиту «Дохідний ПЛЮС» - з 01.08. до 30.09.2023 року.

Згідно з даними НБУ, у першому кварталі 2023 року ПУМБ посів другу позицію серед українських банків за приростом залишків на рахунках  фізичних осіб у гривні (як строкових депозитів, так і усіх пасивів у гривні). Це ознака надійної та стабільної роботи банка. Також, про довіру до ПУМБ говорить і те, що 86% клієнтів, попри війну, перерозміщують свої депозити в банку.

Умови депозиту «Дохідний ПЛЮС»:

  • Строк розміщення: 3, 6 та 12 місяців
  • Валюта – UAH, USD, EUR
  • Поповнення – не передбачено
  • Зняття і дострокове розторгнення – не передбачено
  • Мінімальна сума розміщення – від 500 грн, від 100 USD/EUR
  • Автопролонгація – не передбачена
  • Виплата відсотків – щомісячно
  • Програма лояльності ПУМБ – не застосовується

 Для порівняння наведені відсоткові ставки за депозитом «Дохідний» у доларах США:

Для порівняння наведені відсоткові ставки за депозитом «Дохідний» у євро:

Для порівняння наведені відсоткові ставки за депозитом «Дохідний» у гривні:

Акційні депозити можна відкрити як онлайн у додатку ПУМБ Online, так і у відділеннях банку.  Правила акції доступні за посиланням.

ПУМБ – ровесник незалежної України. За цей час банк жодного разу не скасував виплати депозитів чи будь-які інші виплати. Нагадуємо, що ПУМБ приєднався до проєкту єВідновлення - державної програми відшкодування за пошкоджене внаслідок бойових дій житло. Всі клієнти, які відкриють карту єВідновлення від ПУМБ отримають бонус у розмірі 500 грн, які можна вивести на картку після зарахування та кешбек 2% на товари для будівництва та ремонту. Крім цього, щомісяця один із клієнтів банку, який відкриє картку єВідновлення у застосунку ПУМБ Online та отримає на неї виплату від держави, отримає ідентичну суму на власний дебетовий рахунок в ПУМБ від банку.  

*Порівняно із іншими депозитами ПУМБ в іноземній валюті та гривні

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback