Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Отримайте грошові винагороди за рекомендації друзям відкрити картки «всеМОЖУ Online» або «всеКАРТА»
14 вересня 2022
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

З вересня, приймаючи участь в Акції «Запроси друга», Ви можете рекомендувати Вашим друзям, які не є клієнтами ПУМБ, відкривати дебетову картку в гривні «всеКАРТА» або кредитку «всеМОЖУ Online» на вибір. За кожну таку оформлену картку Ви та Ваш друг отримаєте кожен грошову винагороду*.

Взяти участь в Акції легко:

1. Порекомендуйте другу відкрити «всеМОЖУ Online» або «всеКАРТА» в гривні безкоштовно. Для цього у вкладці «Більше» мобільного додатку ПУМБ Online оберіть пункт меню «Запросити друга» та перешліть запрошення, згенероване в цьому розділі, через зручний месенджер обраному другу, який не є клієнтом Банку. 
Також Ви можете скопіювати запрошення з посиланням та розмістити його у відкритому доступі в соціальних мережах, щоб більше Ваших друзів дізналися про можливість отримати винагороду, ставши клієнтом Банку при відкритті картки в ПУМБ.

2. Для отримання винагороди, у період 35 календарних днів з моменту відкриття картки за запрошенням, необхідно здійснити оплату нею від 100 грн за товари або послуги. Розрахунок можна зробити в тому числі за оплату комунальних послуг або поповнення мобільного телефону через ПУМБ Online.

Ви можете запрошувати необмежену кількість друзів, які не є клієнтами ПУМБ, до участі в Акції та отримувати винагороду за кожного з них.

На даний момент відкрити кредитну картку «всеМОЖУ Online» за запрошенням можливо тільки для користувачів телефонів з операційною системою iOS. В операційній системі Android дана функція стане доступною найближчим часом.

* З суми винагороди утримуються податки та збори у розмірі 19,5%.

Офіційні правила Акції

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок