Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ випустить облігації на суму 1 млрд грн
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

27 квітня 2012 року на засіданні Спостережної Ради Публічного Акціонерного Товариства  «Перший Український Міжнародний Банк» (ПУМБ) прийнято Рішення щодо відкритого (публічного) розміщення облігацій серій Е та F.

Загальна номінальна вартість випуску складає 1 млрд грн. Вид облігацій − іменні відсоткові незабезпечені. Кількість облігацій серії Е складає 500 тис штук. Кількість облігацій серії F − 500 тис. штук. Номінальна вартість облігації − 1 000,00  гривень. Форма існування – бездокументарна.

Спосіб розміщення облігацій – відкрите (публічне) розміщення без залучення андеррайтерів на фондовій біржі Публічне Акціонерне Товариство «Фондова біржа ПФТС». Загальна сума облігацій, що планується випустити складає 30,35% статутного капіталу ПУМБ.

Оплата за облігації серій E та F здійснюється виключно грошовими коштами у національній валюті України гривні, на підставі та згідно умов угод, в порядку передбаченому Регламентом та Правилами ПАТ «Фондова біржа ПФТС», укладених покупцями з Емітентом.

Фінансові ресурси, залучені від продажу облігацій в обсязі 1 млрд грн будуть направлені в повному обсязі на кредитування фізичних та юридичних осіб.

Джерелом погашення та виплати доходу за облігаціями серій E та F буде дохід ПУМБ, отриманий в результаті господарської діяльності, після розрахунків з бюджетом та сплати інших обов’язкових платежів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок