Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Мрії збуваються з ПУМБ та Visa в ТРЦ «DreamTown»
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) спільно з компанією Visa і в партнерстві з торгово-розважальним центром «DreamTown» оголошує про старт акції «Фестиваль покупок з Visa» для власників преміальних карток Visa Gold.

З 6 по 8 квітня в ТРЦ «DreamTown» діятиме спеціальна Visa Gold Lounge зона, де можна буде зустрітися з представниками ПУМБ, які допоможуть ознайомитися з перевагами преміальних карт Visa і пропозиціями програми преміальних пропозицій Visa в Україні та закордоном, а також оформити карту Visa Gold від ПУМБ.

В рамках Фестивалю кожну п'ятницю, суботу та неділю в період з 6 по 29 квітня кращі брендові магазини та розважальні точки «DreamTown» порадують власників карток Visa Gold ексклюзивними знижками від 10% до 70% на товари і послуги.

«Фестиваль покупок c Visa» об'єднав більше 70 торгово-сервісних підприємств, представлених в ТРЦ Dreamtown, серед яких Marks&Spencer, Брокард-Україна, Polo Garage, GUESS, MANGO, United Colors of Benetton, Люксоптика, Aldo, L'ETUDE, Monica Ricci, «Будинок іграшок», «Снігова Королева» і багато інших.

Більш детальна інформація про умови участі в акції.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок